FestSalen
Kuggom_sal

Juhla- ja
kurssitilat

Perinnekeskus Kuggom tarjoaa juhla-, kokous-, kurssi-, majoitus- ja työpajatiloja sekä ruokailupalveluita kaikki saman mäen päältä. Parkkitilaa keskuksessa on paljon, joten suuremmatkin tilaisuudet voi helposti järjestää keskuksessa. 

Keskuksesta voi vuokrata verstastilaa erilaisille lyhytaikaisille projekteille ja tarpeille. Verstaissa tarvittavat työstökoneet ja työkalut vuokrattavissa. Alueelta löytyy käytännölliset puutyö- ja metallipajat sekä tiloja pintakäsittelyyn. Vuokrattavissa on työtilaa myös tekstiilitöille ja kangaspuita matonkudontaa varten. 

 

Juhlasali

Juhlasali on monipuolinen tila, joka soveltuu mm. luentotilaksi, kulttuuritoimintaan ja erilaisiin juhliin.

Saliin mahtuu 120 henkilöä ja sitä voi muokata pöytien ja tuolien avulla sopivaksi eri tilaisuuksiin, esim. luentosali pelkillä tuoleilla tai työpöydillä osanottajille tai juhlasalina katetuilla pöydillä. Kalustamatta sali toimii mainiosti harjoitustilana draamatuotannoille tai tanssille.​

​Tilassa on kiinteä videoprojektori, joka soveltuu luentotarkoitukseen mutta on myös tarpeeksi tehokas elokuvaesityksille. Tarvittaessa saliin saa myös äänentoistolaitteet kahdella langattomalla mikrofonilla.

​​Salissa on myös erittäin hyvä akustiikka ja se soveltuu siitä syystä hyvin pienimuotoisille musiikkiesityksille. Se on myös ollut erittäin suosittu kuorojen ja kamariorkesterien harjoitustilana harjoitusleirien yhteydessä.