Room2
Room3_cut
Kuggom_rooms

Majoitus

Perinnekeskus Kuggom tarjoaa tunnelmallista majoitustilaa entisen kansanopiston asuntoloissa. Tule kokemaan entisajan asuntolatunnelmaa maaseudun rauhaisassa ympäristössä! Tarjoamme ensisijaisesti ryhmille majoitustilaa. 

Majoitustila Pojkis

Päärakennuksen toisessa kerroksessa on keskuksen majoitustiloista toinen. Majoitustilaa kutsutaan nimeltä Pojkis ja sieltä löytyy majoitustilaa yhteensä n. 30 majoittujalle. Huoneet ovat pääasiassa 2 hengen huoneita, mutta joukossa on myös yksi 5 hengen perhehuone sekä yksi 1 hengen huone. Lisävuoteen tai vauvansängyn saa tarvittaessa huoneeseen. Majoitustilan wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävällä. Majoituskerroksessa on oleskelutila sekä pieni keittiö varusteineen. Aamiainen tilattaessa majoitusvarauksen yhteydessä vähintään 12 hengen ryhmille. 

Huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä. Majoitustilaan ei saa tuoda eläimiä. 

Majoitustilan nimi Pojkis tulee ruotsinkielisestä sanasta pojke – poika ja viittaa siihen, että kansanopisto-aikana asuntolatiloissa asuivat pojat.

Majoitustila Flickis​

Keskuksen alueen toinen majoitustila löytyy erillisestä kaksikerroksisesta rakennuksesta, Flickis, jossa majoitustilaa yhteensä n. 28 majoittujalle. Huoneet ovat 2 hengen huoneita. Lisävuoteen ja vauvansängyn saa tarvittaessa huoneeseen. Majoitustilan wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävällä. Majoitustilassa oleskelutiloja sekä pieni keittiö varusteineen. Rakennuksesta löytyy myös pieni perhehuoneisto jossa kaksi huonetta ja pieni keittokomero sekä oma wc.​

Aamiaisen saa tilattaessa päärakennuksessa majoitusvarauksen yhteydessä vähintään 12 hengen ryhmille. Aamiainen ei sisälly huonehintaan. Huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä. Majoitustilaan voi tuoda koiria sopimukseen mukaan lisähintaan. Tämä on hyvä huomioida, mikäli eläinallergiaa esiintyy. Tällöin alueen toinen majoitustila sopii paremmin.

Majoitusrakennuksen nimi Flickis tulee ruotsinkielisestä sanasta flicka – tyttö. Rakennus on valmistuttuaan 1950–luvulta lähtien toiminut pääsääntöisesti tyttöjen asuntolana.

 —